Декември Хороскоп 2018

Последният месец от годината ще ви поднесе обрат. Ще бъдете изкушени от промените и обещаващото бъдеще. Ще живеете в бъдещето и ще мислите за следващата година, представяйки си я по-добра от всякога преди, и така нататък. Не забравяйте обаче, че сега е декември. Има други неща, на които трябва да обърнете внимание. Не забравяйте реалността, дори ако мечтите са много съблазнителни.

Първата половина на декември ще ни донесе добро настроение. Това ще бъде осигурено от Слънцето, което ще пресича Стрелец – ще ни донесе увереност и дисциплина. Следователно, не само атлетите ще се справят добре.Меркурий разположен в същия знак ще умножи този ефект. Ще се насладите на мисленето и коментирането на събития и също така да се поставяте в ролята на съдия. В този период вашата мисия е да опитате да сключите мир на всякъде.

Хороскопът за декември 2018 г. насърчава хората да бъдат търпеливи. Вие ще постигнете целите си, но за всичко си има време. Не можете да ускорите събитията, трябва да изчакате, докато позицията на звездите се промени отново.

Януари Хороскоп 2019 >>

 

КонтактFacebook