Декември Хороскоп 2022

Последният месец от годината ще ви поднесе обрат. Ще бъдете изкушени от промените и обещаващото бъдеще. Ще живеете в бъдещето и ще мислите за следващата година, представяйки си я по-добра от всякога преди, и така нататък. Не забравяйте обаче, че сега е декември. Има други неща, на които трябва да обърнете внимание. Не забравяйте реалността, дори ако мечтите са много съблазнителни.

До декември ще приключите успешно цялата си работа и можете да очаквате да прекарате време с приятелите си. Както подсказва позицията на Марс в Близнаци, вие ще копнеете за придобиване на нови знания, а ученето ще бъде нещо като награда. Използвайте този период, за да придобиете нови умения, като танци или чужд език. Този месец ще изясните мислите и плановете си за бъдещето. Този период обаче носи и известна степен на дисбаланс и разсейване, особено на огнените знаци.

Хороскопът за декември 2022 г. насърчава хората да бъдат търпеливи. Вие ще постигнете целите си, но за всичко си има време. Не можете да ускорите събитията, трябва да изчакате, докато позицията на звездите се промени отново.

Януари Хороскоп 2023 >>