Декември Хороскоп 2021

Последният месец от годината ще ви поднесе обрат. Ще бъдете изкушени от промените и обещаващото бъдеще. Ще живеете в бъдещето и ще мислите за следващата година, представяйки си я по-добра от всякога преди, и така нататък. Не забравяйте обаче, че сега е декември. Има други неща, на които трябва да обърнете внимание. Не забравяйте реалността, дори ако мечтите са много съблазнителни.

Заради Венера ще се чувствате доста отдалечени от близките си и дори може да се почувствате депресирани заради тази раздяла. Не позволявайте на тези чувства да ви потиснат. Въпреки че не можете да прекарвате време с тях сега, определено ще се реванширате по време на празниците.От друга страна, водните знаци (Рак, Скорпион, Риби) ще живеят най-добрия си живот. Те ще се възползват от доброто настроение и търпение, които са имали в професионалния си живот, и ще могат да свършат повече от всякога за по-малко време. Предприемачите ще започнат да подготвят бизнеса си за следващата година и планирането ще върви много гладко, въпреки че ги очакват много трудни решения.

Хороскопът за декември 2021 г. насърчава хората да бъдат търпеливи. Вие ще постигнете целите си, но за всичко си има време. Не можете да ускорите събитията, трябва да изчакате, докато позицията на звездите се промени отново.

Януари Хороскоп 2022 >>