Стрелец септември Хороскоп 2024

целенасочени, енергични и изпълнени с желания и усилия

През септември стрелците ще блеснат в няколко области на живота им, особено в спортните занимания. Ще можете да използвате потенциала си най-вече в груповите спортове, волейбол например е добър избор за вас. Опитайте се да си освободите уикенд, организирайте един следобед с приятелите си и поиграйте заедно игри с топка. Ще излъчвате също и естествен авторитет и чар, които ще удивят еднакво както близките ви, така и напълно непознатите. Ще сте добри в предаването на информация, това ще е много лесно за вас през този месец, особено когато става дума за общуване с деца. Би трябвало да прекарвате повече време обкръжени с хора, защото това ще е основния ви източник на енергия през месеца.

Вашите лидерски умения ще изпъкнат. Ако се заемете с нов проект по време на работа, лесно ще намерите начин да накарате всички да си сътрудничат и да се възползват максимално. Същото ще се случи и по отношение на отглеждането на деца. Както на работа, така и вкъщи, като лидер можете да поддържате едновременно възхищение и приятелство.
Стрелците ще бъдат засегнати основно от Слънцето. Освен да ръководите екип по време на работа, то може също така да ви помогне ясно да дефинирате житейските си цели, така че не се колебайте да помислите за тях.

<< Стрелец август