Риби октомври Хороскоп 2024

Скромен и чувствителен зодиакален знак, те имат силно вътрешно възприятие и вдъхновение

През октомври рибите ще поемат твърде много товар на плещите си и изобщо няма да се справят с това. В същото време ще имате прекалено големи очаквания към себе си, което ще влоши ситуацията още повече и ще започнете да изпитвате отчаяние. Спрете и осъзнайте, че не е необходимо да бързате толкова и че не е продуктивно да вършите много неща едновременно. Преоценете приоритетите си и решете върху какво искате да се фокусирате изцяло, и отложете всичко останало. През този месец е важно да почивате достатъчно, в противен случай може да страдате от мигрена.

Този месец ще бъде доста тежък за Рибите. Влиянието на Марс ще увеличи неспособността ви да следвате целите си. Често ще се чувствате в безизходица, което вероятно ще се превърне в гняв и ще трябва да си го изкарате на някого. Преди да разберете какво става, много хора около Вас ще пострадат. Вместо това опитайте например да излезете да тичате или друг вид интензивни упражнения.
През Октомври обаче вашата решителност ще бъде по-жизненоважна. Няма да имате настроение да говорите с никого, така че ще бъде чудесно, ако инвестирате малко време в себереализация.

<< Риби септември