Лъв септември Хороскоп 2024

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

Септември и предстоящото начало на учебната година ще бъдат много спокойни за Лъва. През този месец ще разкриете музикален талант, който определено трябва да започнете да развивате. Опитайте се да се запишете в музикален курс, като пеене или свирене на музикален инструмент, ще разширите кръгозора си и ще удовлетворите творческия си дух. Този месец ще се пробудят и кулинарните ви умения и ще започнете да експериментирате с различни рецепти. Но избягвайте сладките храни, защото тялото ви ще бъде предразположено към наднормено тегло. По-добре е да обърнете внимание на приема на достатъчно количество зеленчуци и вода.

Септември ще ви даде отлична възможност да се възползвате от слънчевите дни, за да пътувате малко. Изберете добра компания за пътуването, тъй като това може да е последната ви възможност да пътувате в чужбина тази година, така че определено не трябва да се двоумите, тъй като това ще ви осигури много ментална енергия за останалата част от годината.
Лъвовете ще могат да се справят много добре със стреса от дните на септември и следователно ще могат да подкрепят цялото си семейство, когато то се нуждае най-много от тях и все още ще имат достатъчно енергия за собствените си дейности. Опитайте се да накарате да се случат неща, които отдавна отлагате. Ще бъдете крачка пред останалите.

<< Лъв август