Стрелец август Хороскоп 2024

целенасочени, енергични и изпълнени с желания и усилия

Август ще донесе на стрелците известна сексуална енергия и страст, на която ще трябва да намерят отдушник. Най-доброто което можете да направите е да отидете на почивка в чужбина, където можете да се изключите и да се оставите да ви водят желанията ви. Може да очаквате невероятни еротични преживявания понеже ще копнеете да изследвате новите сфери във вашата сексуалност, които ще се разкрият у вас през този месец. Тъй-като това е също и творческа енергия вие можете да използвате тази страст и в други сфери. Може да се опитате да откриете някакви уроци по керамика или рисуване и да дадете живот на фантазиите си.

Август Стрелците няма да могат да спрат да мислят за свободата и пътуванията. Ще се насладите както на еднодневни екскурзии, така и на престой в чужбина. Този път обаче трябва да се опитате да излезете от зоната си на комфорт за хотел и плаж, и да отидете да разгледате непознато място. Без съмнение няма да съжалявате.
Този месец ще бъде добра възможност да помислите за начина си на живот. Със сигурност има какво да се подобри. Опитайте се да включите повече зеленчуци и плодове в храненията си и да намалите консумацията на сладкиши.

<< Стрелец юли