Дева август Хороскоп 2024

внимателна, грижовна, но интелигентна и педантична Дева

През август Девата ще се сблъска с промени в настроението. Следователно този период няма да е идеален за вземане на важни житейски решения, които се нуждаят от рационално обмисляне и прозрение. От друга страна интуитивните ви действия няма да навредят. Ако това са обикновени неща, напротив, ще улесни много ситуацията ви. Ще правите нещата така, както се чувствате в този момент. Но се пазете от промени в настроението пред партньора си. Той със сигурност ще прояви разбиране към вас, но и вие трябва да имате разбиране с него, така че внимавайте да не го нараните.

След относително спокойни месеци за Девите идва период на гняв. Ще бъдете много неспокойни под влиянието на Марс. Обикновено стоите далеч от социални събития и това няма да се промени и през Август. Ако обаче някой нахлуе в личното ви пространство, ще побеснеете. Старите грешки излизат на повърхността и вие ще копнеете те да ви бъдат опростени.
Вероятно ще имате успех в работата благодарение на повишената си амбициозност. Вие ще отстоявате себе си във всяка ситуация и мненията на другите няма да имат значение за вас,което може да има както отрицателни, така и положителни последици.

<< Дева юли