Водолей ноември Хороскоп 2024

Душевна и романтична с усещане за експериментиране

През ноември водолеите няма за спрат да размишляват и за миг. Ще започнете да се замисляте за живота си, но ще попаднете в балон от прекалено мислене и ще ви бъде трудно за се измъкнете от там. Не падайте духом заради тези си състояния. Опитайте се да се разсеете и обърнете внимание на нещо друго, може би пробвайте да научите нов език, но просто се опитайте да накарате ума си да се фокусира върху нещо друго. Също така, споделянето с приятелите ви може да ви помогне, но не се вглъбявайте в проблемите си прекалено много, вместо това се фокусирайте върху факта, че имате такива невероятни хора около себе си.

Ноември влиянието на Сатурн ще се прояви силно. Въпреки че не е обичайно за вас, вие ще се опитате да се дистанцирате максимално от хората около вас. Няма да се интересувате от проблемите на другите, тъй като ще се фокусирате основно върху собствените си мисли. Меланхолията от края на годината ще породи мисли за (не) постигане на целите ви.
Ще се опитате да компенсирате лошото настроение и самоподценяването, като натрупвате ненужни вещи у дома. Независимо дали става въпрос за малки или големи бещи, няма да можете да спрете да купувате и ще купите основно всичко, което ви попадне.

<< Водолей октомври