Стрелец януари Хороскоп 2025

целенасочени, енергични и изпълнени с желания и усилия

Януари ще изкара на преден план някои неразрешени ситуации от миналото и стрелеца ще бъде принуден да се захване с тях и да ги разреши, за да може да продължи напред. Може да очаквате в живота ви да се появят някои от бившите ви партньори и ще трябва да обсъдите някои неща, които са останали неразрешени помежду ви. Това може да разбуди някои стари чувства, затова не ги оставяйте да ви завладеят. Ще имате затруднения да се фокусирате и ще сте доста импулсивни през месеца, затова се опитайте да контролирате емоциите си и оставете миналото зад себе си.

Родените под този знак ще бъдат пълни със сексуална енергия през Януари поради влиянието на Венера. Вашата похот ще бъде безкрайна, което може да стане неудобно за партньора ви. Ако сте неженени, помислете с кого да изкарвате време.
Стрелците няма да бъдат фокусирани по време на работа си или по време на обучение. Това може да има значителни последици, особено когато става въпрос за взаимоотношения с началниците ви, които могат да заключат, че не ви е грижа за работата Ви и дори да започнат да търсят някой, който е по-подходящ за Вашата позиция.

<< Стрелец декември