Лъв Хороскоп 2023

През 2023 представителите на зодия Лъв ще са изпълнени със самоувереност и ще са със стабилно психично здраве. Те ще постигнат каквото искат във всичко с което се захванат. Желанието им да бъдат център на внимание ще бъде изпълнено поне през първата половина на годината понеже ще действат като зрели професионалисти и ще дават пример на другите. Все пак, Хороскопа за 2023 година съветва представителите на зодия Лъв да поддържат известно ниво на самокритика. Извънредната самоувереност може да изглежда като арогантност за околните.

Лъвовете ще започнат годината с верния крак. Изпълнението на целите ви ще се случва естествено и без много усилия. Ще сте толкова мотивирани за работа, че понякога може да изглеждате разпилени или потиснически, което въобще не е добре ако сте ръководител на група хора. По тази причина поддържайте определено ниво на мотивация и дисциплина, но не преклявайте.

През първата половина на годината ще жадувате също и за спортни дейности. Тялото ви ще е способно да покаже добри постижения, което ще ви помогне да станете по-добри в груповите игри с топка с приятелите ви. Въпреки това през този период ще започнат да се обаждат здравословни проблеми с храносмилателната система. Поради това се опитайте да готвите по-здравословно понякога или да посещавате ресторанти, в които могат да ви приготвят питателна храна, и не забравяйте да избягвате пикантни ястия.

Позицията на Марс събужда творческата сила и сексуалната енергия. Ще жадувате за страст и физически контакт, затова можете да очаквате много приятни преживявания в тази област. Очаква ви голямо сексуално приключение. Творчеството ви ще се отрази най-вече в кариерата ви, където сами ще се удивите на великите си идеи, благодарение на които може да постигнете очакваното повишение. Що се отнася до любовните отношения, може да очаквате приятни романтични моменти. Ако не сте влюбени, през този период ще имате най-добрите шансове да срещнете някой нов.

През есента бавно ще започнете да се борите с умората. Може също така да имате угризения, които да не ви дават да спите. Тялото ви ще иска да промените ежедневието си и да му засвидетелствате повече уважение. Затова отидете с партьора си на СПА или на почивка да хванете малко слънце.

Ще завършите 2023 година празнувайки успехите си. Ще сте изпълнени с мотивация да продължите да развивате уменията си, но през този период ще стане видна нуждата ви от спокойствие на ума. Затова поглезете се с тишина и спокойствие с онези които обичате и не прибързвайте в нищо.