Скорпион ноември Хороскоп 2024

Наблюдателен боец, предвидлив и съпричастен към другите

Ноември ще разкрие една интелектуална страна на скорпиона, което ще го накара да копнее за знания. През този месец не очаквайте нищо от себе си по отношение на физическите занимания, все пак може да имате известен успех в реториката. Паметта ви ще е много добра също така, затова можете да се задълбочите в учебни занимания или нещо доста предизвикателно, понеже сега е време когато ще имате способността да усвоите доста информация. През този месец ще имате склонност към преяждане, но би било добре да се въздържате в някаква степен, в противен случай може да имате проблеми с храносмилателната система.

Ноември няма да ви липсва чувство за хумор и ще забавлявате другите с много забавни истории и преживявания. Меркурий ще бъде причината, поради която вашите ораторски умения ще бъдат отлични и ще общувате добре. От друга страна, в някои ситуации може да сте твърде искрени и цинични.
Във всеки случай този период ще бъде идеален за изучаване и придобиване на знания. Ще бъдете много концентрирани и умът ви ще бъде неуморен. Вероятно ще разгледате много необичайни теми, като секс или езотерика и Вселената.

<< Скорпион октомври