Скорпион декември Хороскоп 2023

Наблюдателен боец, предвидлив и съпричастен към другите

В началото на декември скорпиона няма да си почива дори и за миг, понеже неговата неукротима енергия ще го подхранва през цялото време. През този месец трябва да се отървете от всичко което ви тревожи и просто да прекарате приятно времето със семейството си. Коледа е най-подходящото време за укрепване на връзките със семейството ви, затова не изпускайте тази възможност. Укротете неспокойния си ум и се фокусирайте върху вътрешния си мир. Това ще е полезно не само за вас, но и за тези около вас. В края на декември ще бъдете увлечени от коледната атмосфера и ще се насладите на един спокоен празник с онези които обичате.

Ще бъдете неспокойни в последния месец на годината. Марс ще има значителен ефект върху вас. От една страна, няма да ви липсва мотивация, а от друга, поради прекомерната необходимост да бъдете прави на всяка цена, можете да бъдете нетърпими и търсещи себе си.
Що се отнася до партньора ви, трябва да внимавате за поведението си. Въпреки че Скорпионите, които нямат патньор, могат да изглеждат уверени и противоположният пол няма да ги остави сами нито за миг, тези, които са във връзка, може да проявят ревност и да изискват прекомерна преданост от партньора си през Декември.

Скорпион януари >>