Скорпион септември Хороскоп 2024

Наблюдателен боец, предвидлив и съпричастен към другите

През септември скорпионите ще бъдат въведени в заблуждение, особено в любовния им живот. Това е така, защото ще срещнете някой нов, който ще провокира вълна от хормони у вас и онези, които в момента имат връзка може да се борят с идеята да изневерят на партньора си. Това ще изведе на преден план въпроса дали в действителност сте щастливи или не в настоящата си връзка. Има причина този човек да се появи в живота ви и вие ще трябва да откриете каква е тя. Ще имате нужда също и от малко време за себе си, може би си дайте седмица сам в природата.

Септември изобщо няма да бъде гладък и може да се наложи да се справите с вътрешната си дилема. От една страна можете да бъдете коравосърдечни, а от друга, да бъдете прекалено романтични. Въпреки влиянието на Венера, чиято комбинация със Скорпион не е строго положителна, ще можете да запазите спокойствие и няма да изразявате много чувствата си.
Това ще повлияе много на отношенията с партньора ви. Самотните Скорпиони ще изпитват склонност да търсят сложни отношения и няма да могат да отхвърлят идеята за забранени плодове. Напротив, хората в една връзка ще обмислят компромис между това, което изпитват към партньора си, и необходимостта да бъдат независими.

<< Скорпион август