Лъв август Хороскоп 2024

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

Август ще бъде месец, пълен с успехи за Лъвовете. Ще просперирате не само в работата, но и в личния си живот. Ще блестите с положителна енергия, влияейки положително на заобикалящата ви среда и можете да очаквате много интересни покани за VIP социални събития. Където и да влезете, вие ще бъдете добре дошъл гост, с който всеки ще иска да разговаря. Просто не позволявайте на славата да ви заслепи. Разбира се, партньорът ви ще се гордее с вас, но се опитайте да му показвате, че ви е грижа за него повече, отколкото за вашата популярност.

През август Лъвовете ще имат най-добрия период на годината благодарение на своята доминираща планета - Слънцето. Ще бъдете страхотни в работата си, а колегите ви ще ви се възхищават. Обърнете внимание на инстинктите си, когато вземате трудно решение и късметът ще дойде. Ще бъдете и по-амбициозни, което ще бъде забелязано от вашите началници. Пазете се от отношенията с колегите си, които вероятно ще се влошат малко.
Също така ще се справяте много добре в бизнеса, независимо дали става дума за договаряне за продажба, наем или други финансови транзакции. Отличните оферти на практика ще идват сами и би било жалко да не се възползвате от тях.

<< Лъв юли