Козирог септември Хороскоп 2024

Консервативните знаци са практични, предпазливи, упорити и сериозни

През септември ще се натрупат доста задължения в работата. В началото на месеца ще ви обземе невнимателност. Доста зле ще разпределяте времето си и няма да успеете за изпълните повечето от нещата, които сте планирали. Крайно време е да се замислите върху ефективността и приоритетите си, защото ще започнете да губите нишката какво точно искате. Поговорете с някой свой близък, на който имате доверие, и се опитайте да намерите решение заедно. През този период ще имате проблеми с храносмилателната система. Най-добрия начин да ги избегнете е да изоставите пикантната храна и да следвате балансирана диета.

Началото на Септември ще предизвика много притеснения за Козирозите. Склонни сте да поемате отговорност за задълженията на другите хора, така че вероятно няма да знаете какво да правите първо и ще отложите задачите си за неопределено време. Опитайте се да спрете за момент и да приоритизирате, защото тези отложени отговорности могат да ви настигнат наведнъж през следващите дни.
Сатурн също вероятно ще ви накара да се върнете към миналото си в мислите си. Вероятно ще почувствате тъга над забравени приятелства или бивши партньори. Опитайте се да не се поддавате на подобни мисли и вместо това гледайте напред.

<< Козирог август