Козирог декември Хороскоп 2023

Консервативните знаци са практични, предпазливи, упорити и сериозни

В началото на декември козирозите ще бъдат обзети от Коледно настроение. Ще искате да се срещате с цялото си семейство и приятелите ви. Ще се чувствате щастливи и пълноценни когато сте заобиколени с хора и ще ви се иска да се раздавате за другите. Силно ще почувствате също и родителски инстинкт, затова ако имате деца ще прекарвате с тях цялото време с което разполагате. Заведете ги на кино или в планината и се върнете към детството си чрез тях. Нещо повече, това е идеалното време да превъзмогнете себе си и да опитате нещо ново, от което обикновено бихте били прекалено изплашени.

Въпреки че Козирозите не обичат големите социални събития, през Декември ще бъде малко по-различно. Почивките, семейните срещи и фирмените партита ще ви накарат да напуснете зоната си на комфорт и в началото ще ви е много неспокойно, но щом пристигнете, ще бъдете под влиянието на Меркурий, така че вероятно ще бъдете център на внимание и дори ще му се насладите. В крайна сметка ще бъдете доволни, че не сте намерили    оправдание да не отидете.
Като цяло този месец ще бъдете много горди със себе си, защото ще се справите блестящо с всичките си задължения и ще бъдете огромна подкрепа за близките си.

Козирог януари >>