Лъв юли Хороскоп 2024

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

През юли Лъвът ще се успокои и ще остави живота да си тече. Ще разберете, че не е нужно да контролирате всичко и че е добре просто да се оставите на течението и да се наслаждавате на настоящия момент. През този период вие също така ще бъдете много съпричастни, благодарение на което вашите близки ще търсят вашата компания и ще идват при вас за съвет. Страхотните комуникативни умения и способността да слушате ще ви помогнат да срещнете някой, който ще стане важна част от живота ви, независимо дали е партньор в живота или добър приятел.

Този месец за Лъвовете ще бъде в хармония и топлина, която влиянието на Венера ще ви даде. Ще се възползвате от способността си да установявате нови взаимоотношения, така че да се срещате с интересни хора. Освен това ще имате достатъчно търпение, за да изслушате тези, които не са толкова привлекателни.
Може обаче да се появи ревност поради влиянието на планетата. Ще бъдете с приятелите си и в същото време ще обвинявате партньора си, че не е прекарал достатъчно време с вас. Опитайте се да осъзнаете, че не винаги трябва да е приятно за него или нея да прекарва време с приятелите ви.

<< Лъв юни