Скорпион юли Хороскоп 2024

Наблюдателен боец, предвидлив и съпричастен към другите

През юли в живота на скорпионите ще настъпят множество големи промени. Ще се чувствате като напълно нов човек който има нужда да обнови начина си на живот. Това ще е свързано с по-добро физическо състояние, понеже може да започнете да правите упражнения, а също и да се храните по-добре. Бъдете социални - може да срещнете някой който би ви отвел в нова общност, която да пасва на новото ви аз и където можете да създадете нови приятелства и връзки. Не изключвайте партньора си от вашите занимания, в противен случай може да съжалявате за това.

Юли ще има много промени за Скорпионите. Благодарение на Уран ще сте склонни да изследвате неизследваното и да експериментирате. Тъй като това ще ви помогне в много аспекти на живота, вие ще се придържате към това мислене дори в бъдеще.
За съжаление, връзката ви няма да работи добре за вас поради това отношение, освен ако партньорът ви не споделя същите възгледи. Но ако партньорът ви иска да е стъпал твърдо на земята, вие трябва да бъдете непримерими и ще трябва да се застъпвате за себе си, което би довело до казване на неща, които никога не бихте казали на глас.

<< Скорпион юни