Лъв октомври Хороскоп 2024

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

Октомври ще бъде месец, пълен с любов и добри взаимоотношения за Лъва. Ще бъдете изпълнени с добро настроение, смях и страхотни идеи. Ще привличате вниманието на другите благодарение на своята непосредственост. Ако нямате партньор, слушайте интуицията и чувствата си, които ще играят голяма роля в действията ви през този период. Този есенен месец ще събуди и вашето духовно възприятие. Затова се обърнете към получаването на нови знания, като четене, или посетете тематичен семинар, където можете също да научите техники за медитация, които да ви помогнат в много области на живота.

През октомври романтичната същност на Лъвовете ще се събуди. Трябва да подготвите изненада за партньора си, тъй като определено няма да ви липсва вдъхновение. И двамата заслужавате момент сами след доста дълго време, но внимавайте да намерите точния момент за изненадата. Лошо избраният момент може да доведе до спор.
Благодарение на влиянието на Меркурий в позицията на Везни, това ще бъде отлично време за самообразование, което бихте могли да използвате, например, за обучение на работното място или курс по чужд език. Ако не сте в настроение за компания, четенето може да е чудесен вариант.

<< Лъв септември