Стрелец октомври Хороскоп 2024

целенасочени, енергични и изпълнени с желания и усилия

През октомври стрелеца ще чувства голяма нужда да създава и обновява дома си. Средата, в която живеете и прекарвате по-голямата част от времето си, ще е изключително важна за вас през месеца. Затова, независимо дали живеете сами или с вашия партньор, си угодете и реализирайте мечтите си в тази сфера. Имате око за детайлите което ще ви помогне да създадете уютен дом, в който винаги ще искате да се върнете. Също така периода е подходящ за промени в гардероба ви, затова си отделете един ден и отидете на пазар.

Стрелците често ще бъдат обхванати от желание за хармония. Ще се почувствате напълно балансирани и ще можете да пренесете чувството на мир на другите и следователно вероятно ще бъдете много популярни сред колеги или съученици. Ако обаче ви се случи да нямате удовлетворение във връзката си, може да предприемете и радикални стъпки за нейното възстановяване.
Венера ще ви даде необичайно усещане за красота през Октомври. Не само ще процъфтявате, но и ще имате страхотен вкус. Следователно времето е идеално за промяна на визията и декорация на къщата или градината.

<< Стрелец септември