Водолей октомври Хороскоп 2024

Душевна и романтична с усещане за експериментиране

Водолеите трябва да са внимателни през октомври, понеже шефа ви може да се опита да ви хване и да докаже, че правите нещо нередно. За това не му/и давайте шанс и му/и покажете, че, независимо че говорите за всичко с насмешка, все пак сте перфектни в работата си. Ще сте отворени към промени в начина ви на мислене. Добра идея е през този период да си дадете малко време за ежедневна медитация и вглеждане надълбоко в себе си. Това може да ви помогне да се свържете с тялото си и ще започнете да се вслушвате в него.

Водолеите ще бъдат доста контрапродуктивни в трудовия живот. Връзките ви с колегите ще бъдат чудесни, тъй като сте много комуникативни и забавни. Целият екип ще ви познава добре. От друга страна, вашите началници също могат да забележат това и тза тях това може да бъде прието по-скоро като липса на старание. Затова винаги трябва да сте наясно кой Ви наблюдава.
В края на Октомври ще бъдете склонни към мигрена, зъбобол и цялостна болка в горната част на тялото. Вслушайте се в тялото си и се опитайте максимално да предотвратите тези здравословни проблеми.

<< Водолей септември