Телец декември Хороскоп 2023

Силен и упорит, но практичен и решителен

През декември Телците ще бъдат увлечени от коледното настроение и ще оставят всички грижи зад гърба си. Ще се срещнете със стари приятели, които не сте виждали от години, и ще се насладите на много диви партита заедно, където ще отпуснете ума си, но тялото ви ще се изтощава лесно, така че бъдете внимателни и преценете дали си заслужава. През този период ще изясните чувствата си и ще намерите хармония. Благодарение на това ще можете да разрешите проблемите във връзката си, които отлагате дълго време.

Телците ще се чувстват напълно безгрижни през последния месец от годината. Те няма да се поколебаят да изразят чувствата си и това ще им помогне да намерят вътрешния си баланс. Те с радост ще възстановят всички забравени връзки и ще се срещнат с роднините си. Ще бъдете скептични към новодошлите в семейния кръг и изобщо няма да ви се иска да говорите с тях.
През декември вие също така ще се отпуснете по отношение на начина на живот и диетата си, и така ще прекалите със сладкишите и алкохола, така че това да може да ви повлияе в дългосрочен план. 

Телец януари >>