Везни ноември Хороскоп 2024

справедливост, съчувствие, хармония и интелект

Ноември ще събуди във везните чувство за справедливост и способността да влияете на околните. През този месец ще се сблъскате със ситуация, която ще изисква отиграване с ясен ум и рационално, което ще е лесно за вас и началника, и колегите ви, в работата ще го оценят. Що се отнася до любовния ви живот, през този период ще сте напълно честни с партньора си, което ще се отрази положително на връзката ви и това ще ви придвижи отново с една стъпка по-нататък. Просто бъдете внимателни в избора на думи за да не нараните околните без да се усетите.

Везните ще бъдат засегнати най-силно от Меркурий, така че те ще се чувстват напълно спокойни. Ще можете лесно да разрешите всички конфликти и всички включени да бъдат изключително благодарни. Благодарение на това авторитетът ви ще бъде по-силен и те ще ви считат за ментора, който винаги може да ги посъветва.
Освен това ще почувствате нужда от признание. Шефът оценява вашите качества, той просто се нуждае от време. Неговите идеи със сигурност ще ви изненадат и в крайна сметка ще разберете, че си е струвало да бъдете търпеливи.

<< Везни октомври