Везни октомври Хороскоп 2024

справедливост, съчувствие, хармония и интелект

Октомври ще донесе на везните покой. През този месец ще сте по-интровертни затова приятелите и сподвижниците ви ще се отдръпнат настрани. Ще се вглъбите в поставянето на приоритети. Ще се разбуди също и артистичната ви душа, този период директно ще насърчи дейности като рисуване в природата, свиренето на музикален инструмент или танците. Ще са ви от полза също упражненията на свеж въздух, но бъдете внимателни да не настинете, обличайте се подходящо преди да излезете.

Везните ще намерят своя вътрешен баланс. Октомври ще бъде отличен месец за самореализация и най-доброто нещо, което трябва да направите, е да отделите време за себе си и да се насладите на времето, което изкарвате сами. Трябва да преминете през мислите си и за това се нуждаете от време за себе си. Престоят сред природата би ви накарал да се чувствате добре и ще има отличен ефект върху вашето психично здраве.
Освен това трябва да се грижите за физическото си здраве, особено за бъбреците и пикочния мехур. Облечете се добре и избягвайте да стоите твърде дълго навън. Възможно е това да не ви се отрази добре.

<< Везни септември