Ноември Хороскоп 2018

Ноември носи на хората трансформация в природата и скъсяване на дните, а също и по-малко енергия. Не е чудно, че дори положението на планетите показва това. Промените в настроението са в зависимост от това как цветовете на природата около вас посивяват. Това е напълно естествено. Тези инстинкти са кодирани в нас, независимо дали ни харесва или не.

Заради влиянието на Венера във Везни, личният ви живот ще бъде най-важното нещо точно сега. Лоялни и стабилни връзки са ключа към успеха този месец. Друго предимство, което позицията носи е приятни и очарователни маниери в общуването. Втората половина на ноември ще бъде повлияна от Марс, който пресича Риби. Ще изглеждаме неутрални и ще прикриваме чувствата си. Това ще ни помогне в кариерата, но в личния живот може да навреди.

Хороскопът за ноември 2018 г. съветва хората да компенсират тяхната умора с радостни събития. По този начин ще успеете да презаредите изгубената енергия. Предстои ви толкова много, макар че може да не изглежда така. Отделете време да се отпуснете. Тялото ви специално ще бъде много натоварено този месец.

Декември Хороскоп 2018 >>

 

КонтактFacebook