Ноември Хороскоп 2022

Ноември носи на хората трансформация в природата и скъсяване на дните, а също и по-малко енергия. Не е чудно, че дори положението на планетите показва това. Промените в настроението са в зависимост от това как цветовете на природата около вас посивяват. Това е напълно естествено. Тези инстинкти са кодирани в нас, независимо дали ни харесва или не.

Позицията на Венера в Скорпион носи значителни промени в настроението и особено водните знаци могат да очакват много противоречиви мисли, които ще им отнемат много енергия. През този период ще трябва да вземете важно решение във взаимоотношенията си, което няма да е лесно, което може да доведе до безсъние. Тъй като трудовите ви задължения също се натрупват, вие ще се стремите към максимума на всяка цена и да правите всичко с всички сили. Помислете за здравето си, хранете се балансирано и не се претоварвайте. Светът няма да се разпадне, ако не завършите нещо.

Хороскопът за ноември 2022 г. съветва хората да компенсират тяхната умора с радостни събития. По този начин ще успеете да презаредите изгубената енергия. Предстои ви толкова много, макар че може да не изглежда така. Отделете време да се отпуснете. Тялото ви специално ще бъде много натоварено този месец.

Декември Хороскоп 2022 >>