Козирог ноември Хороскоп 2023

Консервативните знаци са практични, предпазливи, упорити и сериозни

През ноември козирозите ще преливат от щастие. Ще имате доста творчески ум, от което ще чувствате нужда да експериментирате с много страни на живота си. Може да използвате тази творческа енергия и да нарисувате картина на някоя стена или да направите ремонт в къщата си, който сте планирали от доста време. Месеца ще ви донесе много енергия която можете да използвате за спортуване, единственото нещо от което ще имате нужда е мотивация, каквато няма да ви липсва през този месец. Позицията на планетите ви приканва да спрете с прекаленото обмисляне и да правите онова което ви се прави в дадения момент.

Въпреки че по-голямата част от населението ще бъде в лошо настроение през Ноемрви, при Козирозите ще е точно обратното. Въпреки че тази година беше предизвикателна, ще започнете да мислите за малките неща, които ви правят щастливи. Животът ви трябва да е в абсолютен баланс, което от друга страна означава определен стереотип.
Венера вероятно ще ви подтикне да се лекувате и вие ще сте склонни да харчите повече пари от обикновено. От време на време изобщо не е лошо. Но ако това означава да похарчите спестяванията си, трябва да помислите два пъти, преди да ги купите.

Козирог декември >>