Рак декември Хороскоп 2023

Емоционален, но с отзивчив характер, капризен и сдържан

Декември събужда много емоции в Рака. През този период ще бъдете много чувствителни, понякога може би дори свръхчувствителни. Това обаче не е лошо; опитайте се да извлечете максимума от него. Като много чувствителен човек, вие ще можете да разпознаете как се чувстват хората около вас, за да можете да им помогнете или лесно да прецените какво можете да кажете пред тях и как. В същото време това умение внася много креативност в живота. Тъй като знаете как се чувствате към нещата или събитията, можете лесно да си поставите целите и да станете по-щастливи.

Раците ще бъдат емоционално нестабилни през последния месец от годината. Ще трябва да прекарвате време със семейството и приятелите си много повече и ще бъдете по-грижовни. Освен това ще се опитате да се разберете с новите членове на семейството, които вероятно ще срещнете на семейни тържества. Трябва да се опитате да се контролирате, за да не ви сметнат за натрапчиви.
През декември също така ще изпитате меланхолия. Освен това ще обмислите целите, които сте си били поставили за тази година, но все още не сте ги постигнали. Не се притеснявайте обаче за миналото и вместо това гледайте напред.

Рак януари >>