omikron Tau RA:3H26m Dec:9°5' lambda Tau RA:4H2m Dec:12°32' Hyadum I RA:4H21m Dec:15°40' Hyadum II RA:4H24m Dec:17°35' Alcyone RA:3H48m Dec:24°9' Ain RA:4H30m Dec:19°13' tau Tau RA:4H43m Dec:22°59' Alnath RA:5H27m Dec:28°37' Aldebaran RA:4H37m Dec:16°32' theta Tau RA:4H30m Dec:15°54' zeta Tau RA:5H39m Dec:21°9'

Телец Хороскоп

Силни и инатливи, но практични и решителни

Хороскоп 2021

юли 2021  |  август 2021

Дневен хороскоп - Телец

Нормално е понякога да не знаете какво искате или да не сте сигурни. Но винаги трябва да се опитате да разберете. Особено сега, може да имате късмет. Звездите влияят върху вашата интелектуална страна.

Това не е правилният начин. Не оставяйте задълженията да ви натоварват, ще пропуснете важни факти.

Посетете любимият си ресторант. Няма нищо лошо да се върнете на хубаво място.

Мракът няма да ви притеснява. Ще имате позитивно настроение и излъчвате енергия.

Утрешен хороскоп >>

Телец Характеристика:

Телецът е под влиянието на планетата Венера, която е характерна със своята красота и свежест. Телците са материалистични натури, които се опитват да намерят изгода във всичко. Въпреки това, те са много чувствителни и често се поддават на своите чувства. Упоритостта, с която преследват целите си, е много типична за тях. Хората от този земен знак са родени през пролетта и точно затова обичат природата и изкуството, където биха могли да задоволят любопитството си и желанието си за преживявания. Те отдават цялата си енергия за преживявания. На пръв поглед Телците изглеждат леко необщителни и не дотам отзивчиви, но те умеят да се радват на живота доста интензивно.

Поради добре развитото им чувство за реализъм, понякога гледат с подозрение на новите неща. Те са принципни и когато имат някаква мечта, са готови да вложат цялата си енергия, за да я реализират. Това е свързано с другото им качество, целеустремеността. Телците са много честни и амбициозни, опитват се да победят във всяко съревнование. Те са смирени и имат страхотно чувство за хумор. Страдат от лакомия, което често допринася за тромавата им фигура.

Като недостатък на Телците, може се посочи тяхната прямота. Лесно е да бъдат обидени и заради тяхната твърдоглавост е почти невъзможно мнението им да бъде променено или да се вземе прошка от тях. Стремежът им към спокойствие и комфорт може да граничи с мързел. Въпреки това, най-лошият им недостатък и в същото време най-голяма заплаха е тяхната упоритост, породена от волята и амбициозността им. Понякога те са толкова вглъбени в идеите и плановете си, че пренебрегват всякакви аргументи и възражения, независимо от това колко са важни и в този ред на мисли понякога могат да бъдат коравосърдечни и безчувствени.

По отношение на кариерата си, Телците нямат никакви проблеми, защото са много работливи и мотивирани от това да изкарват пари. Тяхната целеустременост и старанието да са най-добрите, им осигурява висока заплата. Така, че те избират такива професии, в които могат да се възползват от своята упоритост, постоянство и лични способности. Обичат да работят в спокойна среда и предпочитат дейности без излишно умствено и физическо натоварване.

Във връзките си Телците оценят любящата грижа и обичат да приемат комплименти. Винаги можете да разчитате на тях, дори и да има риск от изневяра, породен от тяхната чувственост. Обикновено встъпват в брак неочаквано. Те имат нужда от това да разчитат на близките си приятели и да имат стабилна семейна среда.