omikron Tau RA:3H26m Dec:9°5' lambda Tau RA:4H2m Dec:12°32' Hyadum I RA:4H21m Dec:15°40' Hyadum II RA:4H24m Dec:17°35' Alcyone RA:3H48m Dec:24°9' Ain RA:4H30m Dec:19°13' tau Tau RA:4H43m Dec:22°59' Alnath RA:5H27m Dec:28°37' Aldebaran RA:4H37m Dec:16°32' theta Tau RA:4H30m Dec:15°54' zeta Tau RA:5H39m Dec:21°9'

Телец Хороскоп

Силен и упорит, но практичен и решителен

Хороскоп 2024

юни 2024  |  юли 2024

Дневен хороскоп - Телец

Покажете на всички какво можете. Постарайте се максимално. Ще видите колко много хора ще забележат вашите усилия и енергия. Може би дори ще получите нежелано внимание. Но не трябва да се връщате назад.

Когато става въпрос за любов, ще се чувствате като на люлка. Често ще се изгубвате в мислите си. Няма нищо лошо в това да мечтаете, но не изпускайте важни факти.

Вземете кариерата в ръцете си. Късметът няма да падне в ръцете ви, но може да ви помогне.

Заведете половинката си или приятел на бал. Това е социално събитие на годината и атмосферата си заслужава.

Утрешен хороскоп >>

Телец Характеристика:

Телецът е под влиянието на планетата Венера, която е характерна със своята красота и свежест. Телците са материалистични натури, които се опитват да намерят изгода във всичко. Въпреки това, те са много чувствителни и често се поддават на своите чувства. Упоритостта, с която преследват целите си, е много типична за тях. Хората от този земен знак са родени през пролетта и точно затова обичат природата и изкуството, където биха могли да задоволят любопитството си и желанието си за преживявания. Те отдават цялата си енергия за преживявания. На пръв поглед Телците изглеждат леко необщителни и не дотам отзивчиви, но те умеят да се радват на живота доста интензивно.

Поради добре развитото им чувство за реализъм, понякога гледат с подозрение на новите неща. Те са принципни и когато имат някаква мечта, са готови да вложат цялата си енергия, за да я реализират. Това е свързано с другото им качество, целеустремеността. Телците са много честни и амбициозни, опитват се да победят във всяко съревнование. Те са смирени и имат страхотно чувство за хумор. Страдат от лакомия, което често допринася за тромавата им фигура.

Като недостатък на Телците, може се посочи тяхната прямота. Лесно е да бъдат обидени и заради тяхната твърдоглавост е почти невъзможно мнението им да бъде променено или да се вземе прошка от тях. Стремежът им към спокойствие и комфорт може да граничи с мързел. Въпреки това, най-лошият им недостатък и в същото време най-голяма заплаха е тяхната упоритост, породена от волята и амбициозността им. Понякога те са толкова вглъбени в идеите и плановете си, че пренебрегват всякакви аргументи и възражения, независимо от това колко са важни и в този ред на мисли понякога могат да бъдат коравосърдечни и безчувствени.

По отношение на кариерата си, Телците нямат никакви проблеми, защото са много работливи и мотивирани от това да изкарват пари. Тяхната целеустременост и старанието да са най-добрите, им осигурява висока заплата. Така, че те избират такива професии, в които могат да се възползват от своята упоритост, постоянство и лични способности. Обичат да работят в спокойна среда и предпочитат дейности без излишно умствено и физическо натоварване.

Във връзките си Телците оценят любящата грижа и обичат да приемат комплименти. Винаги можете да разчитате на тях, дори и да има риск от изневяра, породен от тяхната чувственост. Обикновено встъпват в брак неочаквано. Те имат нужда от това да разчитат на близките си приятели и да имат стабилна семейна среда.