Дева октомври Хороскоп 2024

внимателна, грижовна, но интелигентна и педантична Дева

През октомври Девата ще копнее за уединение и спокойствие. Този месец ще се съсредоточите основно върху себе си. Имате много нерешени въпроси, които трябва да приключите и този период ще бъде идеален за това. Вие също така ще сте склонни към алтернативни посоки, така че не се страхувайте да отидете в обратната посока и да посетите семинар, където ще научите нови неща. Хармонията с природата ще бъде много важна за вас, така че не си стойте вкъщи. Благодарение на почивката и престоя навън ще се радвате както на психическо, така и на физическо здраве.

Природата на Девите е да не се тревожат много за мненията на околните твърде много и да се грижат за себе си. Няма да е различно и през Октомври. За съжаление вашите приятели могат да приемат това като знак на незаинтересованост и може да имат по-малко контакти с вас. Опитайте се да чуете какво им е на сърцето. Може да се изненадате колко се нуждаят от вашата помощ.
Този месец също е идеално време за контакт с природата, градинарство или бране на гъби и билки. Самото време, прекарано навън, може да Ви помогне да намерите вътрешния си баланс.

<< Дева септември