Водолей септември Хороскоп 2024

Душевна и романтична с усещане за експериментиране

През септември водолеите трябва да се подготвят за множество промени в личния им живот. Ще сте доста изменчиви през месеца и ще се намерите във фаза на търсене на сексуално удовлетворение. Внимавайте обаче да не нараните никого, защото ще имате склонност да го правите. По отношение на партньорството ви няма да срещнете никого за сериозна връзка през този месец. Ще сте доста необвързани и това ще се вижда от начина по който се представяте в социалния си живот. Ще сте идеалния забавен персонаж, което ще бъде ваша силна страна също и в екипа ви в работата.

Водолеите ще бъдат под силното влияние на Венера. Една от най-съществените ви потребности е свободата и може би затова сте нещастни в настоящата си връзка. От сексуална гледна точка често скоро ви омръзва, което също може да бъде сериозен проблем във връзката. Трябва да следвате инстинкта си и да оставите скучния си партньор.
Освен това ще бъдете по-ненадеждни, което може да се отрази негативно на отношенията ви със семейството и приятелите ви. През септември обаче ще омагьосате всички със своя чар и те бързо ще забравят всички грешки, които направите.

<< Водолей август