1 Gem RA:6H5m Dec:23°16' Tejat Prior RA:6H16m Dec:22°30' Tejat Posterior RA:6H24m Dec:22°30' Mebsuta RA:6H45m Dec:25°7' v Gem RA:6H30m Dec:20°12' tau Gem RA:7H12m Dec:30°13' theta Gem RA:6H54m Dec:33°56' Castor RA:7H36m Dec:31°51' iota Gem RA:7H27m Dec:27°46' u Gem RA:7H37m Dec:26°52' Pollux RA:7H46m Dec:27°59' kappa Gem RA:7H45m Dec:24°21' Wasat RA:7H21m Dec:21°57' Mekbuda RA:7H5m Dec:20°33' Alhena RA:6H39m Dec:16°23' lambda Gem RA:7H19m Dec:16°31' Alzirr RA:6H46m Dec:12°53'

Близнаци Хороскоп

Общителен и вежлив характер с чувство за хумор и креативност

Хороскоп 2020

юли 2020  |  август 2020

Дневен хороскоп - Близнаци

Периодът на объркване бавно, но сигурно е преминал и звездите са в правилната позиция отново. Използвайте този период пълноценно. Щастието няма да падне в ръцете ви, но ако опитате, ще получите добре заслужената награда.

Звездите ви влияят силно и положително по отношение на търпението ви. Затова можете лесно да превъзмогнете малки проблеми с партньора си и това ще ви помогне да се насладите на хармонията отново.

Не спорете с шефа си, защото победата срещу логичните му аргументи е невъзможна. Просто не ви е ден.

Опитайте нещо ново, екзотично и странно. Ще имате преживявания, за които да говорите и да бъдете център на вниманието.

Утрешен хороскоп >>

Близнаци Характеристика:

Хората родени под знака на Близнаците се интересуват от научаването нови неща, точно затова правят впечатление че имат добри знания, въпреки че голяма част от тях са повърхностни. Те са откриватели и ако намерят нещо, което заслужава внимание, се съсредоточват върху него. Намират смисъл дори когато другите не намират такъв. Нито антипатията, нито негативните коментари на околните, са способни да попречат на желанието им за изследване и проучване. Близнаците изслушват неодобрението на околните само, за да формират свое собствено мнение. За тях мнението на останалите по същество не е важно, точно затова не разкриват собствените си идеи на никого. Понякога изглеждат флегматични, но вътрешно живеят в ужасен стрес.

Те доста страдат от самота, защото имат чувството, че всичко им се изплъзва измежду пръстите. Въпреки това, се доверяват много лесно и инстинктивно на непознати. Имат чудесна памет за преживявания и впечатления. Заради логическата си аргументация, силна памет и равнодушието си, са много сериозни опоненти. За тях най-важна е свободата за развитие и действие, която предоставят и на околните. Те се предават в моменти на безизходица, когато е очевидно кой е победителя.

Близнаците превъзхождат във войната на думи, но се стремят да избягват друг тип битки. Не се срамуват да извадят най-доброто от себе си, както и да се държат лошо и непочтено.

Недостатъкът на Близнаците е тяхната незрялост и недоволство, породени от това, че не са сигурни в себе си и променят намеренията си доста често. Те не са способни да убедят другите, а само да коментират дадена ситуация. Заради това околните да са принудени да ги слушат и да се опитват да ги разберат. Те страдат от големи възходи и падения през живота си: могат да постигнат най-добрите резултати при добро подреждане на звездите. И обратното, при лошо подреждане на звездите, те страдат от комплекс за малоценност.

Във връзките си Близнаците са относително лоши партньори, защото чувствата им не са дълбоки. Заради това, че са доста свободомислещи, те често имат по няколко връзки едновременно. Имат нужда от много пространство и свобода, каквито предоставят и на своя партньор.

Относно кариерата, можем да наблюдаваме последствията от тяхната нестабилност и повърхностност. Това е причината, те да не се вписват в нито една професия, което по принцип изисква повече усилие и концентрация.