Дева септември Хороскоп 2024

внимателна, грижовна, но интелигентна и педантична Дева

През септември в Девата ще се събудят родителските инстинкти. Ще искате да прекарвате време с децата си, които ще бъдат много щастливи и ще се забавлявате много заедно. Ако нямате деца, би било жалко да не използвате това настроение, затова предложете помощ в гледането на децата на приятелите ви, които със сигурност ще оценят това. Ако вие и вашият партньор планирате семейство, сега е моментът. През този период ще бъдете много общителни, а в същото време любовта ви към животните и желанието ви да им помагате ще се увеличат. Можете да помагате в някой приют или дори да осиновите домашен любимец.

Благодарение на влиянието на Слънцето Девите ще бъдат много гостоприемни и щедри. Когато някой ви помоли за помощ, вие ще го направите без колебание.Може дори да стигнете до доброволчеството или кръводаряването, за да се почувствате удовлетворени.
Септември вие също ще проявите желание за домининтност. Затова с удоволствие ще поемете организацията на колегите си, което вероятно ще ви се отплати. Освен това вие също ще искате да контролирате партньора си и вероятно винаги ще поставяте интересите си на преден план. Прекалената суета може да развали отношенията ви.

<< Дева август