Скорпион август Хороскоп 2024

Наблюдателен боец, предвидлив и съпричастен към другите

Август ще донесе на скорпионите доза инат и целеустременост. През този месец ще постигнете всичко, което си поставите като цел. Поради това ще имате склонност да не зачитате другите и да нямате задръжки, което може да е проблематично, особено в работата. Колегите ви може да гледат на вас с неприязън, но това може да е и защото ви завиждат за целеустремеността и успехите ви. Ако не се адаптирате към тях трябва да сте наясно, че те може да спрат да гледат на вас като част от тяхната група. Затова се опитайте да осмислите приоритетите си и предварително да коригирате действията си в съотвествие с тези приоритети.

Скорпионите ще желаят и ще следват своите цели и идеали през Август. Няма да можете да се отпуснете, докато не постигнете това, което искате, и ще преодолявате всяко препятствие, което се появи на пътя ви.
Във взаимоотношенията могат да възникнат усложнения, тъй като ще изпитвате по-интензивни емоции. Тогава чувството на разочарование може да Ви накара да бъдете твърде критични и точно обратното, вашата любов да бъде напълно неразумна. Бъдете внимателни и оставете някой верен човек да ви помогне.

<< Скорпион юли