Водолей август Хороскоп 2023

Душевна и романтична с усещане за експериментиране

През август водолеите ще приемат всичко прекалено сериозно и лично. Също ще започнете да сте прекалени перфекционисти, което ще ви мотивира, но всеки провал за постигане на целите ви ще ви приземи и може дори да започнете да изпитвате безпокойство. Ще загубите нишката какво точно искате от живота и ще търсите помощ от близките си. Споделянето на проблемите определено е добро за вас, понеже да се оставите да затънете в някакво депресивно състояние изобщо не е най-доброто решение. Най-доброто нещо, което можете да направите е да си осигурите достатъчно свободно време и да подредите приоритетите си.

Август ще бъдете диви и неспокойни. Причината обаче няма да са задачите, които ще ви бъдат дадени в работа, а по-скоро прекомерните изисквания, които ще имате към себе си. Поради влиянието на Юпитер ще надцените себе си и следователно животът ви ще бъде нестабилен. Ще бъдете ентусиазирани от всички нови предизвикателства, но ако не ги постигнете, може да дойде депресия.
Водолеите също ще имат силно чувство за справедливост и ще бъдат компетентни преговарящи. Бихте могли да използвате това за разрешаване на спорове между вашите близки. Въпреки това първо трябва да помислите дали те изобщо се интересуват от такава помощ.

Водолей септември >>