Везни декември Хороскоп 2024

справедливост, съчувствие, хармония и интелект

През декември везните ще бъдат сърдечни и гостоприемни. Ще се наслаждавате на факта, че можете да направите някого щастлив, от което направо ще разцъфнете докато пазарувате подаръци за Коледа и подготвяйки се за празниците. Ще усетите също вкуса на романитката, която партньора ви чака от дълго време, затова го поканете на СПА или вечеря и отделете миг само за вас. През този период може да ви очакват някои изненади, затова си дръжте очите отворени и бъдете отворени към новостите. Ще имате добро здраве, така че може да се насладите на Коледните празници пълноценно.

От началото на месеца ще бъдете погълнати от коледната атмосфера. Няма да мислите за нищо друго, освен за предстоящите празници, които ще прекарате в семеен кръг. Може да имате притеснения относно кавги, които могат да възникнат. Дори и да се случат, ще се опитате да останете позитивни и да ги разрешите с вашия дипломатичен подход.
В края на Декември може да се почувствате обзети от меланхолия и мисълта, че е изминала още една година. Не се притеснявайте. Влиянието на Луната ще бъде силно и ще влезете в Новата година с десния крак, така че забравете съмненията си и се насладете на новогодишната нощ колкото е възможно повече.

<< Везни ноември