Везни декември Хороскоп 2021

Справедливост, симпатия, хармония и интелект

От началото на месеца ще бъдете погълнати от коледната атмосфера. Няма да мислите за нищо друго, освен за предстоящите празници, които ще прекарате в семеен кръг. Може да имате притеснения относно кавги, които могат да възникнат. Дори и да се случат, ще се опитате да останете позитивни и да ги разрешите с вашия дипломатичен подход.
В края на Декември може да се почувствате обзети от меланхолия и мисълта, че е изминала още една година. Не се притеснявайте. Влиянието на Луната ще бъде силно и ще влезете в Новата година с десния крак, така че забравете съмненията си и се насладете на новогодишната нощ колкото е възможно повече.

Последният месец от годината носи шанс дори и за необвързаните Везни. Ще трябва да се борите за вниманието на човека към който сте привлечени, но ще си заслужава и ще се чувствате страхотно след като получите това, което желаете. Предстои ви както страст, така и романтика. През декември емоциите ще бъдат много силни, но се постарайте да бъдете въздържани. Поне засега...

<< Везни ноември