Април Хороскоп 2018

Април - месецът, когато пролетното слънце носи енергия не само на природата, но и подсъзнателно на всички хора. Само един поглед към природа ще има много положителен ефект върху вашето настроение. Песимизмът на зимните месеци бързо ще бъде забравен. Този месец следователно често е описван като много щастлив. И звездите, разбира се, потвърждават този израз със своята благоприятна позиция.

Тазгодишният април, заедно с влиянието на Венера в Телец, ще ви донесе много натоварен период особено когато става въпрос за сетивата ви. Сега ще бъдете много възприемчиви и ще се наслаждавате на всеки момент. Хубаво е да посветите времето си на култура, например.Слънцето ще преминава през Овен през целия месец, затова очакваме много енергия – проявяваща се предимно външно. Умората изглежда не се отнася за вас, вашето поведение ще бъде много уверено, а когато спортувате ще преследвате неуморно целта си.

Хороскопът за април 2018 г. казва, че хора ще са добре и в личния си живот, ако по-рано тази година са преживели депресия в тази област. Най-после хората се съвземат. Освен това можете да очаквате радостни моменти и добро здраве.

Май Хороскоп 2018 >>

 

КонтактFacebook