Водолей април Хороскоп 2024

Душевна и романтична с усещане за експериментиране

През април водолеите изобщо няма да се спрат, защото ще станат кариеристи, и ще са доста упорити, дори груби в преследването на целите си. Ще се справяте по-добре отколкото шефа ви е очаквал и той/тя ще бъде удивен/а от постиженията ви. Ще нарастне самоувереността ви и ще станете център на внимание. Вероятно ще изпитате някои хапливи забележки и неприятелски погледи от завидливите ви колеги, които искат да са на ваше място. Отчасти това ще ви накара да се чуствате добре, но от друга страна това ще ви засегне и ще се обърнете към партньора си за подкрепа.

Водолеите ще бъдат много заети този месец. Усилията и успехът ви ще надхвърлят обичайното ви представяне, което би могло да бъде отлична възможност да се възползвате от него и да получите увеличение на заплатата или да получите обезщетение за служител, което ви е било отказано в миналото.
Въпреки това ще бъдете много импулсивни в останалите аспекти на живота през Април, което може да наруши отношенията ви с тези, с които сте близки.Когато им отнеме време да отговорят на вашето съобщение, това ви разочарова и затова може да решите да прекарате по-малко време с някои от тях или да ги избегнете изобщо.

Водолей май >>