Водолей май Хороскоп 2024

Душевна и романтична с усещане за експериментиране

Май ще провокира противоречиви чувства във водолея. В личния си живот ще стигнете до кръстопът и няма да знаете накъде да тръгнете. Най-силно ще ви тормози любовния ви живот. Ще започнете да се питате дали сте с правилния партньор и ще започнат да изплуват спомени от предишната ви любов, и ще започнете да ги сравнявате помежду им. Трябва да се опитате да намерите вътрешно равновесие и да се изключите замалко. Разходка в гората, чист въздух и малко упражнения са ви дойдат добре. Ще се почувствате презаредени също и когато сте сред други хора, затова поканете някой от приятелите си на чаша вино и се позабавлявайте заедно.

През този месец може да има хаос във връзките ви. Обожавате партньора си, но дори и така често ще сте склонни да се връщате към последната си връзка и да се чудите какво сте сгрешили. Връзката с бившия ви не е най-добрата и бихте искали да промените това.
Ще имате надеждно възприемане върху фазите на Луната. Това ще повлияе на настроението ви, ангажираността ви в работата и здравето ви. Ще бъдете особено податливи на болки в ставите, а кожата ви също ще бъде чувствителна. Затова не се колебайте да инвестирате в качествени лосиони за тяло и витамини.

Водолей юни >>