Козирог август Хороскоп 2024

Консервативните знаци са практични, предпазливи, упорити и сериозни

Август ще е изпълнен с доста промени в настроението за козирозите. Може да се почувствате все едно сте на емоционално влакче на ужасите, което няма да се отрази добре на хората около вас и на партньора ви. Ще имате също проблеми с ревност и желание да контролирате всичко. Това потенциално може да е доста проблематично, ако нямате задръжки. Би трябвало да откриете някакво творческо занимание, чрез което да можете да изразите чувствата си. През месеца ще сте добри в танците, затова не се страхувайте да вземете няколко урока по танци.

Този месец Козирозите ще бъдат много взискателни в отношенията си. Те ще изискват постоянно внимание от партньора си и няма да се страхуват да го получат дори по неподходящ начин. Ако не сте доволни от сексуалния си живот, ревността може да влоши ситуацията и може да възникне спор.
По отношение на работата сигурно през Август ще бъдете безразлични. Ще се съсредоточите върху заниманията през свободното време. Въпреки че ще ви даде вътрешен баланс, това може да доведе до недоверие от колегите, защото те ще трябва да наваксат работата, която не сте свършили.

<< Козирог юли