Везни септември Хороскоп 2024

справедливост, съчувствие, хармония и интелект

Септември ще е енергичен месец за Везни. Ще почувствате нужда да промените домашната обстановка заради което с голям ентусиазъм ще се впуснете в реконструкция на апартамента, която дълго време сте планирали. Що се отнася до връзките, ще се намерите в ситуация която ще ви направи ревниви. Ще започнете да се чувствате застрашени и ще искате да се карате. Такава реакция обаче би била пагубна, затова отидете в природата и обмислете ситуацията, за да може да се завърнете с ясна глава и да не действате толкова импулсивно. Така няма да бъде толкова сериозно колкото изглежда.

Везните просто ще се чувстват чудесно през Септември. Ще бъдете в чудесна форма и болестите и настинките няма да ви безпокоят. Ще бъдете в отлична форма, така че не трябва да почивайте на това, а го използвайте, за да започнете спортна дейност.
Марс ще Ви подкрепи и ще ви даде много както физическа, така и психическа енергия. Ще усетите и влиянието му по отношение на сексуалността. По-специално мъжете ще бъдат силно привлечени от противоположния пол. Пазете се обаче от склонността си да бъдете агресивни в случай на отказ.

<< Везни август