Лъв април Хороскоп 2024

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

Април събужда у Лъва сексуалната енергия и необуздания апетит. Всички теми, които са били табу за вас, сега ще се отворят и вие ще започнете да откривате нови области на сексуалността. Планирайте цял уикенд с партньора си само за вас, за да можете да се насладите на интимни моменти, без да нарушавате спокойствието си. Желанието ви за секс обаче ще бъде толкова силно, че ще ви хареса идеята за пълна свобода, която по-късно може да излезе извън контрол и да ви се отрази негативно. Не се подвеждайте от момента на опиянение, за да не загубите това, което наистина има значение.

Април ще бъде месец на независимост и промяна за Лъвовете. Независимо дали става въпрос за промяна във вашето поведение, начин на живот, работа или промяна във визията ви, ще му се насладите максимално. Това обаче ще донесе и някои негативи. Ще искате да се отървете от настоящите си задължения и да се насладите на свободата си. По-късно може да съжалявате за тези промени.
Ако сте привлечени от алтернативните науки, този месец е чудесно време да влезете в тях, тъй като хороскопът показва, че ще бъдете просветлени с изключителен талант, който може да не продължи дълго.

Лъв май >>