Телец юли Хороскоп 2024

Силен и упорит, но практичен и решителен

Юли ще бъде хармоничен месец за Телец, когато ще се почувствате напълно комфортно и ще се насладите на всеки миг, който този месец ще ви донесе. У вас ще се събуди емпатията и вие ще станете опора за близките си. В същото време ще бъдете пълни с енергия, така че не се страхувайте да я използвате максимално. Ще бъдете много активни и здрави и би било жалко да не се възползвате от това, например при спортни занимания с приятели. Но се пазете от мускулни травми, към които ще сте по-податливи, не забравяйте да загреете правилно преди упражненията.

С идването на юли Телците ще бъдат най-засегнати от Юпитер в позицията на Риби, благодарение на което ще се почувствате възхитени от себе си и ще спрете да се тревожите за неща, над които нямате контрол. Ще ви завладее хармонията, а и другите ще усетят това. Освен това ще можете да прехвърлите хармонията и върху тях. Следователно не очаквайте значителни промени в професионалния си живот.
Това ще бъде и идеалното време за духовност, която в последно време може би сте били оставили настрана. Опитайте литература, рисуване или медитация, за да ви помогне да намерите баланс.

<< Телец юни