Дева юли Хороскоп 2024

внимателна, грижовна, но интелигентна и педантична Дева

Юли ще повиши самочувствието на Девата. Този месец ще сте толкова уверени, че ще се убедите, че правите всичко възможно във всичко, но с този подход можете да попаднете много бързо. Ако обаче се научите да го контролирате, за да не навредите на никого, можете да извлечете максимума от него. През този период сексуалната ви енергия ще се събуди и ще бъдете обхванати от желание да разнообразите настоящия си сексуален живот с партньора си. Ще се насладите и на теми, които обикновено са табу; по този начин можете да очаквате много интересни разговори.

За Девите няма да е лесно да се запознаят с нови хора през Юли.Венера ще бъде причината да сте склонни да подценявате околните и да ги осъждате без причина и по този начин най-вероятно ще бъдете арогантни. Ако обаче съдите за книга по корицата й, може да загубите хора, които биха могли да променят живота ви в бъдеще.
От друга страна, ще проявите непоклатима привързаност към близките си. Вашият сексуален апетит ще се увеличи и партньорът ви ще бъде щастлив да се възползва от вас. Внимавайте да не преминете нито една граница, за да не го обидите.

Дева август >>