Козирог юли Хороскоп 2024

Консервативните знаци са практични, предпазливи, упорити и сериозни

През юли на повърхността ще изплуват проблеми от миналото, които ще трябва да бъдат разрешени окончателно. Това ще са проблеми свързани с конфликт в семейството ви, който сте смятали за разрешен. Не гледайте негативно на това и се опитайте да го възприемете като предизвикателство за укрепване на семейните ви взаимоотношения. Всичко може да бъде обяснено, но е необходимо да сте отворени за това. Освен това, благодарение на извънредната ви нужда да се спогаждате с всички може да сте доста настоятелни, с което да изплашите роднините си, затова се опитайте да се разсеете малко и обърнете внимание и на други неща. През този месец ще сте изключителни в спорта.

Юли месец, поради влиянието на Юпитер, Козирозите ще се почувстват много по-задължението към семейството си. Ще бъдете прекалено протекнивни към близките си, което често може да им бъде в тежест. Опитайте се да намалите тези тенденции, особено ако децата ви са тийнейджъри. Не само защото те биха могли да ви se ядосат за доста дълго време, но и  защото по този начин много затруднявате порастването им.
Вероятно ще искате да инвестирате в саморазвитие този месец. Независимо дали става въпрос за ръчни дейности или за придобиване на знания, това ще ви даде вътрешен мир и удовлетворение.

<< Козирог юни