Хороскоп 2023

През идващата 2023 година можете да очаквате много енергия и сила, които ще ви помогнат с дългоочакваните промени в личния и професионалния ви живот. Благодарение на мотивацията, която определено няма да ви липсва, вие непрекъснато ще вървите напред.

Можете да очаквате, че навлизането в новата година ще бъде трансформиращо за вас. Позицията на Юпитер в Овен ще засили вашия потенциал и амбиция и ще успеете да постигнете целите си. Това се отнася особено силно за огнените знаци.

През първата половина на 2023 г. Близнаците, Везните и Водолеите, по-специално, трябва да бъдат предпазливи, тъй като може да проявят някои авторитарни тенденции и недоверие към мнението на другите. Това може да доведе до конфронтация с техните близки или колеги по време на работа, за което по-късно може да съжаляват. Въпреки това, липсата на доверие на другите не означава непременно нещо погрешно и може също да засили чувството ви за отговорност, което в крайна сметка може да бъде доста полезно.

По отношение на кариерата 2023 ще бъде страхотна година! Особено за земните знаци, чиято и без това силна амбиция и желание за финансова сигурност ще се засилят. Както подсказва позицията на Уран, ще бъдете много креативни и пълни със свежи идеи. Понякога дори ще бъде трудно да се повярва.

През втората половина на годината много от нас може да изпитат угризения на съвестта. През този период няма да толерирате никакви манипулации или убеждаване. В тези случаи могат особено огнените знаци да почувстват силно негодувание и да са склонни към агресия. Водните знаци могат да се чувстват много уязвими, така че ще се чувстват по-сигурни зад защитния си щит.

Марс в Стрелец, в края на годината, ще върне енергията в живота ви. Ще копнеете за пътувания, спорт и среща с нови хора, сред които може да намерите своята сродна душа.