Дева Хороскоп 2023

Хороскопа за 2023 носи на представителите на зодия Дева много възможности да открият тяхната дълго търсена страст. Представителите на тази земна зодия имат проблем със задържането на вниманието върху нещо задълго. 2023 година носи доза постоянство и дисциплина, така че девите трябва да се грабнат тази възможност и да я използват пълноценно.

С навлизането в новата година девите могат да очакват много добри идеи в работата с последващите ги положителни реакции от другите. В живота ви ще започнат промени, от които може да се почувствате притиснати и да ви причинят главоболие и излишен стрес. Затова най-добре ще бъде ако се спрете за момент и организирате приоритетите си. Подредете дома си, изхвърлете старите ненужни вещи, за да се подготвите за нова ера.

През първата половина на годината ще намирате удоволствие в работата. Ще се събуди вашата интелектуална страна и интерес към самообразоването. Ще имате множество възможности за образоване, под формата на уебинари, и благодарение на тях ще се срещнете с много нови колеги от вашето поле на изява. Но не забравяйте за приятелите и партньора си, онези които обичате ще стимулират също и емоционалната ви страна.

Що се отнася до връзките ще се прояви силата в позицията на Венера, която ще донесе стремеж към хармония с най-близките ви семейство и приятели. По-често ще просперирате в любовта. Лесно можете да познаете дали сте попаднали на подходящия човек и дали си струва да изградите по-сериозна връзка с него. Ако вече имате партньор в живота може да очаквате великолепно планиране на общото ви бъдеще.

През есента ще изпитвате безпокойство и ще станете емоционално по-уязвими. Ще стане по-трудно да бъдете хладнокръвни и може да очаквате някакво малко предателство. През този период ще се потопите в размишления и ще копнеете за душевно и физическо отпускане. Йогата би могла да ви помогне да се отпуснете и да се справите с напрежението, така че не се страхувайте да я опитате.

Ще завършите 2023 година удовлетворени, изпълнени с нови преживявания и придобити знания. Вашите приятели и семейство ще се гордеят с вас и ще ви оценяват. Може да прекарате свобдното си време гледайки филми с партньора си, или дори и сами с добро вино и книга в ръка.