Телец Хороскоп 2023

През 2023 г. Телците ще гонят основно за пари и нови преживявания. Силната им страна ще бъде постоянството и амбицията и затова хороскопът за 2023 г. препоръчва да вървите директно към целите си и да не позволявате мнението на другите да ви притеснява. Въпреки това, тъй като представителите на този земен знак са склонни към материализъм, в разгара на преследването на пари те лесно могат да попаднат в ситуации, в които могат да изглеждат безчувствени. Това няма да важи за връзки и можете да очаквате много силни и емоционални преживявания в това отношение.

Ще влезете в новата година пълни с ентусиазъм и мотивация. Силната нужда да планирате нещата в детайли добре предварително ще ви тласне напред. Определено няма да ви липсва ясна визия за кариерата и желанието да направите максимума за нея – независимо дали трябва да посещавате специални семинари или да учите усилено през нощта.

Пролетните месеци ще събудят желание за пътуване и опознаване на нови култури. Вашият план да свържете преживяванията от пътуването с печеленето на пари ще се окаже добре. Приятелите ви ще ви подкрепят или дори ще се влюбят в плана ви и ще дойдат с вас. През този период ще имате голям апетит, така че следете теглото си и не забравяйте да спортувате.

Поради позицията на Венера сетивата ви ще се засилят, особено през пролетта, и ще изпитате двойно повече всичко, свързано с любовните отношения. Можете да очаквате с нетърпение задълбочени разговори с партньора си, а също така ви очакват красиви моменти заедно. В този момент обаче ще поставите високи изисквания към себе си и към партньора си, което може да предизвика разногласия и кавги, които ще бъдат придружени от много силни емоции. Ако нямате постоянен партньор, може би в този момент вашата сродна душа ви чака зад ъгъла.

През есента ще се уморите и ще се дистанцирате от другите. Потапянето в четене на книги за саморазвитие ще бъде добро решение за този спокоен период. Това е така, защото ще започнат определени промени в текущото ви мислене. Можете също да използвате този период, за да подредите старите неща и да създадете място в килера за нови.

През зимата ще бъдете затрупани от натрупаните през годината отговорности, което ще ви накара да се чувствате разочаровани. Но не се поглъщайте от това; светът няма да се разпадне, ако не завършиш нещо. Правете всичко възможно, но не прекалявайте. По-добре се наслаждавайте на компанията на приятелите и семейството си и се отпуснете.