Водолей декември Хороскоп 2024

Душевна и романтична с усещане за експериментиране

Водолеите ще се насладят на спокойствие и радост през декември. Големите семейни сбирки ще са, повече или по-малко, задължение за вас, но наистина ще се радвате на времето прекарано с най-близките ви и ще се замислите за някои споделени в миналото моменти заедно. Също така не ходете на прекалено много срещи с приятели, защото ще имате склонност да изпадате в конфликти, затова по-скоро ги избягвайте. Най-добрия начин да прекарате времето си е да отидете на СПА или масаж, защото е време да се възнаградите след една доста натоварена година.

Декември ще бъде труден. Водолеите обикновено са необуздани и импулсивни, така че традициите и „задължителните“ семейни срещи ги притесняват и следователно те показват своето отношение. Подобно поведение може да провокира клюки и да влоши отношенията между роднините. Затова трябва да помислите дали не би било по-добре да си намерите оправдание и да не ходите на такива срещи или да изчезвате дискретно възможно най-бързо.
В началото на Декември може да страдате от наранявания и възпаления в долните крайници поради влиянието на Луната. Уверете се, че сте на топло и купувате качествени обувки.

<< Водолей ноември