Стрелец декември Хороскоп 2024

целенасочени, енергични и изпълнени с желания и усилия

През декември стрелеца ще е свръх-активен и без покой. Няма да сте в настроение за семейни сбирки и ще чувствате нужда да отидете в планината, и да дадете отдушник на енергията си. През месеца трябва да избягвате стреса, понеже ще сте податливи на главоболие и схващане на врата. Затова се опитайте да не се притеснявате за нищо и се насладете на всеки момент, който ще ви донесе месеца. Може да обмислите посещение на СПА с партньора ви - времето за почивка споделено помежду ви може наистина да задълбочи връзката ви.

Въпреки че ще се радвате да помогнете с подготовката, семейните срещи просто няма да бъдат особено спокойни. Под влиянието на Марс можете бързо да се разстроите заради закачките от роднините ви. Освен това ще почувствате голям натиск да отговорите на очакванията на по-възрастните членове на семейството. Много от тях биха искали да Ви видят другаде, въпреки че смятате, че това не е пътят, по който трябва да тръгнете.
Престоят в СПА център или в провинцията, където можете да избягате напълно от цивилизацията, може да помогне на Стрелците да издържат на този труден момент.

<< Стрелец ноември