Лъв декември Хороскоп 2024

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

През декември Лъвът ще се наслади напълно на коледния дух. Можете да оставите цялата работа зад гърба си, тъй като е свършена и можете да се съсредоточите върху коледно пазаруване и подготовка за празниците. Ще видите семейството си, след дълго време, така че им обърнете внимание и ги изслушайте, те ще ви бъдат благодарни за това. През този период въображението ви няма да ви остави да спите и ще трябва някак да реализирате идеите си. Ще се разбирате с деца, така че предложете да гледате тези на приятелите си, ако все още нямате свои.

През декември Сатурн във Водолей ще помогне много на Лъвовете и те ще определят действията си спрямо нуждите на семейството си. По време на празниците ще бъдете много консервативни и ще се опитате да спазите всички традиции. Това ще ви помогне да запазите спокойствие и ще има благотворен ефект, особено върху вашите деца и вашия партньор, които ще бъдат изключително благодарни за това.
През първата половина на месеца избягвайте физическо натоварване и продължителен престой навън, тъй като ще бъдете склонни към белодробни заболявания и болести. Дори обикновеният грип може да ви свали и да съсипе вашата Коледа.

<< Лъв ноември