Козирог април Хороскоп 2024

Консервативните знаци са практични, предпазливи, упорити и сериозни

Април ще донесе на козирога силна мотивация за работа и желание за големи доходи. Ще успеете да вложите максимума от енергията си за да прекарвате дните и нощите си там. Макар и в началото да изглежда че тялото ви понася това добре, по-късно ще ви връхлети умора и може да изпитате мигрена и болки в гърба, затова не работете толкова много и си осигурявайте достатъчно почивка. Ще постигнете известни високи доходи, но трябва да спестявате. Позицията на планетите през месеца няма да е в полза на големите вложения.

Да забрави за работа ще бъде предизвикателство за Козирога през Април. Животът ви ще бъде изцяло свързан с работата и независимо дали ви харесва или не, няма да можете да спрете да мислите за задълженията си дори и у дома. Независимо от това, благодарение на факта, че повечето хора, родени в този знак, са много систематични, за тях няма да е проблем да намерят време за семейството и приятелите си.
С децата ще работи прекрасно. Няма да имате проблем с никаква дейност и следователно ще укрепите позицията си като авторитет. Но не прекалявайте със строгите правила.

Козирог май >>